Bedrijfsportretten

Als u goede zakelijke portretfoto’s wilt hebben dan wilt u graag dat u uw zelf in de foto’s herkent. Daarom neem ik graag de tijd voor een fotoshoot om u te beter leren kennen. Hierbij kunt u al uw wensen kenbaar maken voor uw zakelijke portretfoto’s en kunnen we een keus maken of de foto’s op locatie of in mijn mobiele studio maken. Bij een fotoshoot op locatie, bijvoorbeeld bij of in uw bedrijf, maak ik altijd gebruik van het bestaande licht aangevuld met een invullicht en of reflectieschermen. Wilt u liever een studiofoto dan kan ik dankzij mijn mobiele studio kan ik overal een setting opbouwen. Hierbij heeft u de keuze uit een witte of zwarte achtergrond.

Werkwijze 01 Zakelijke Portretten

Profielfoto’s

Geef op uw website, LinkedIn pagina of andere social media uw profielfoto de uitstraling die het verdient. Uw profielfoto is het eerste wat potentiele klanten, zakenrelaties, werkgevers of werknemers van u zien.  En een eerste indruk kunt maar één keer maken.  Met de zogenaamde Cinematic Headshot maak ik profielfoto’s van u welke zakelijk maar vooral persoonlijk zijn.  Hiermee vergroot u uw kans om een goede eerste indruk te maken. Voor profielfoto’s volgens de Cinematic Headshot methode kom ik bij u op locatie om de foto’s te maken waarbij ik gebruik maak van natuurlijk licht in combinatie met flitslicht en reflectieschermen. Om uw profielfoto helemaal optimaal te maken is ook mogelijk om gebruik van een visagist te maken.

Werkwijze 02 Profielfoto

Familiefoto’s

U wilt graag op een leuke, ontspannende en bijzondere manier uw zwangerschap, gezin of familie gefotografeerd hebben? Dan ben u bij mij aan juiste adres. Ik maak graag een afspraak met u om uw wensen te bespreken. Bij voorkeur fotograaf ik op locatie waarbij ik gebruik maak van bestaand licht eventueel aangevuld met een invullicht en of reflectiescherm. Als u echter een ander gaaf idee heeft kan ik mijn mobiele studio meenemen om uw zwangerschap, gezin, of familiefoto’s te maken.

Werkwijze 04 Familiefotos

Groepen,- en Teamfoto's

Met een goede zakelijke groeps- of teamfoto wilt u de juiste uitstraling van uw bedrijf of afdeling weergeven. Of het nu strak en officieel moet zijn of juist luchtige en ontspannen, het kan allemaal. Groeps- of teamfoto’s maak ik altijd op locatie omdat de locatie ook iets over uw bedrijf of afdeling zegt. Ik maak graag een afspraak met u om uw wensen te bespreken voor uw groeps- of team foto’s. 

Werkwijze 03 Groepen

Bodypaint

Bodypainting (lichaamsbeschildering) is het verven van het lichaam ter versiering. Er bestaan vele stijlen en technieken maar in essentie komt het erop neer het lichaam en zijn vormen te gebruiken als ondergrond voor een schilderij, om de vormen door licht en schaduw andere dimensies te geven, of het lichaam weg te werken in een achtergrond, of als dier te 'vermommen'.

Werkwijze 05 Bodypaint Concept

Reisportetten

De wereld zit vol bijzondere culturen met bijzondere mensen. Tijdens de reizen die ik samen met mijn gezin over de wereld maak probeer ik dan ook altijd de locals te fotograferen. Dit is echt niet altijd gemakkelijk. Om de mooiste reisportretten te maken neem ik altijd de tijd om contact te maken met de mensen. Want de mooiste (reis)portretten worden gemaakt wanneer mensen op zich comfortabel voelen en ontspannen zijn. Voor al mijn andere reisfoto’s kunt u op mijn website over reisfotografie terecht.

Werkwijze 06 Reisportretten